Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Profesionalna kozmetika Grimas

Grimas je Nizozemsko podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo vrhunske kozmetike za profesionalno in ljubiteljsko uporabo.

Linija produktov obsega ličila za vsakdanjo uporabo, ličila na vodni ali kremni osnovi za poslikavo obraza, umetne trepalnice, lateks produkte, umetno filmsko kri, razne odstranjevalce ličil in lepil ter ostale produkte za izdelavo specialnih efektov. Ponudba prav tako obsega pripomočke za nanos ličil, kot so čopiči iz različnih materialov, razne gobice za nanos podlage, šilčki in ostali pripomočki za modeliranje voskov,...

Grimas na trgu izstopa zaradi kvalitetnih sestavin izdelkov. Vsa barvila, ki jih uporabljajo, so najvišje kakovosti, zato se izdelki lahko uporabljajo okoli oči in sluznice. Grimas je namenoma izbral tak pristop, da se umetnikom ličenja in ostalim uporabnikom ličil Grimas ni potrebno spraševati, ali se določen izdelek lahko uporablja okoli oči ali na ustnicah, saj zaradi najboljših sestavin ličila ne povzročajo alergij. Ličila Grimas so primerna tudi za fotomodele, saj so ličila zelo obstojna in nežna za kožo. Prav tako se ličila Grimas uporabljajo za poslikavo otroških obrazov, zato je ključnega pomena, da občutljiva otroška koža ne pride v stik s škodljivimi snovmi.

Grimas ličila so narejena izključno iz sestavin najvišje kakovosti, tako so uporabniki lahko prepričani, da izdelki ne vsebujejo škodljivih ali toksičnih sestavin. Ličila ne vsebujejo parfumov, vsakem izdelku pa je tudi priložena jasna specifikacija vseh sestavin, ki jih izdelek vsebuje, le-ta je vidna tudi na njihovi spletni strani (www.grimas.nl). Grimas ne testira svojih produktov na živalih.

Grimas uporablja konzervanse tam, kjer varnostni razlogi to zahtevajo.Vse bolj in bolj pa se fokusira na uporabo naravnih konzervansov, kjer to omogoča isto ali boljšo zaščito kot kemični. Določeni vitamini (kot na primer vitamin E) so naravni anti-oksidanti in imajo funkcijo konzervansa, prav tako imajo naravne lastnosti konzervansa tudi citronska kislina, kokosovo olje in kamilica.

LIČILA GRIMAS ALI »OBIČAJNA« LIČILA

Ličila Grimas so primerna za vsakdanjo uporabo, saj lahko z minimalno količino uporabljenega produkta dosežemo dolgo obstojni naravni videz. Prav tako ličila Grimas pri svojem delu zelo radi uporabljajo maskerji, saj zaradi visoke vsebnosti barvil lahko dosežejo željeno intenzivnost barv. Druga stvar, ki navdušuje pa je, da vse barve, ki so v asortimentu, nikoli ne ukinejo iz prodaje, tako da vam nikoli ne more zmanjkati vaše najljubše sence za oči ali šminke.Grimas ličila pri svojem delu uporabljam že od svojega začetka, od sedaj naprej pa jo ponujam tudi vam! Naročila, informacije in vprašanja na info@makeup-modlic.si. Dogajanje pa si lahko ogledate tudi na www.facebook.com/barvish.si.


Lep barvni pozdravček,

Tina 

 

Ostale novice