Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Barve za poslikavo obraza

Bliža se pust! Zato smo okrepili zalogo vodnih barv, ki so primerne za pustne poslikave obraza, tudi za najmlajše! 
 

ZAKAJ IZBRATI GRIMAS?

Grimas na trgu izstopa zaradi kvalitetnih sestavin izdelkov. Vsa barvila, ki jih uporabljajo, so najvišje kakovosti, zato se izdelki lahko uporabljajo okoli oči in sluznice. Grimas je namenoma izbral tak pristop, da se umetnikom ličenja in ostalim uporabnikom ličil Grimas ni potrebno spraševati, ali se določen izdelek lahko uporablja okoli oči ali na ustnicah, saj zaradi najboljših sestavin ličila ne povzročajo alergij. Prav tako se ličila Grimas uporabljajo za poslikavo otroških obrazov, zato je ključnega pomena, da občutljiva otroška koža ne pride v stik s škodljivimi snovmi.

Grimas ličila so narejena izključno iz sestavin najvišje kakovosti, tako so uporabniki lahko prepričani, da izdelki ne vsebujejo škodljivih ali toksičnih sestavin. Ličila ne vsebujejo parfumov, vsakem izdelku pa je tudi priložena jasna specifikacija vseh sestavin, ki jih izdelek vsebuje, le-ta je vidna tudi na njihovi spletni strani (www.grimas.nl). Grimas ne testira svojih produktov na živalih.

Grimas uporablja konzervanse tam, kjer varnostni razlogi to zahtevajo. Vse bolj in bolj pa se fokusira na uporabo naravnih konzervansov, kjer to omogoča isto ali boljšo zaščito kot kemični. Določeni vitamini (kot na primer vitamin E) so naravni anti-oksidanti in imajo funkcijo konzervansa, prav tako imajo naravne lastnosti konzervansa tudi citronska kislina, kokosovo olje in kamilica.

Vodne barve Grimas so *PURE*, kar pomeni da izdelki ne vsebujejo nobenih kemičnih konzervansov ali halogeniranih organskih spojin.

Možen ogled barv in paletk v živo, osebni prevzem ali prevzem po pošti. Naročila na info@makeup-modlic.si

 

Ostale novice